prune proaspete direct de la furnizor

Cele mai proaspete fructe!

Cele mai gustoase soiuri de Prune

Prunele sunt, pe bună dreptate, intitulate miracolele sănătății, deoarece pe lângă gustul savuros, acestea conțin astfel de elemente importante, precum vitamina C, vitamina A, vitamina K, potasiu şi fibre.

struguri albi podgorie moldova

Cele mai proaspete fructe!

Cele mai bune soiuri de Struguri

Moldova se mândrește cu cele mai bune terroir-uri din Europa de Est și cu o diversitate aparte de soiuri de struguri de masă. Grație climei blânde, a conținutul nutritiv din stratul de cernoziom, dar și precipitațiilor moderate, strugurii cresc sănătos și sunt bogați în substanțe nutritive.

livada de piersici moldova

Cele mai proaspete fructe!

Cele mai gustoase soiuri de Piersici

Cine nu-și amintește gustul proaspăt, dulce și memorabil al piersicilor abia culese? O vară pe măsură este cea în care te bucuri de deliciul piersicilor aromate, culese corect, în care se ascunde energia solară.

Cele mai proaspete fructe!

Cele mai gustoase soiuri de Cirese

Gustul copilăriei se asociază, în primul rând, cu soiurile de cireșe gustate pe fugă, în vacanțele petrecute la bunici. Grație proprietăților gustative înalte, cireșele rămân a fi fructe preferate de adulți și de copii.

cirese

Cele mai proaspete fructe!

Cele mai gustoase soiuri de Pere

Perele se consideră, pe bună dreptate, o sursă constantă de vitamine și substanțe nutritive, pe care le poți integra ușor în alimentația ta diurnă. Specialiștii nutriționiști recomandă consumul acestor fructe, deoarece acestea conțin apă în proporție de 80%, fibre, acizi organici liberi, potasiu, fier și vitamina C.

pere proaspete din livada

Cele mai proaspete fructe!

Cele mai gustoase soiuri de Mere

Merele reprezintă o sursă constantă de vitamine și minerale, pe care trebuie să o introducem în alimentația de zi cu zi, dacă vrem să ne bucurăm de o longevitate și o sănătate demnă de invidiat.

livada de mere sudul moldovei

Livrare la Domiciliu

Pentru comenzi de minim 200€

Complet Organice

Naturale și pline de vitamine

Discount Negociabil

Pentru comenzi industriale

Despre Fruit Agro

Fruit Agro este o afacere de familie, în care lucrurile se fac cu și din suflet. Suntem o companie agricolă și îți aducem cele mai calitative fructe și cereale, culese direct de pe ogor, coapte de soare, sănătoase și pline de vitamine.


Actualmente, suntem cel mai mare producător de fructe din regiunea de sud a Basarabiei, specializați în soiuri de struguri de masă și soiuri de struguri pentru vin, soiuri de cireșe, prune proaspete și uscate, soiuri de piersici, de mere și de pere.


Fiecare categorie de fructe răspunde unor caracteristici de calitate și calibrare, astfel încât să corespundă standardelor europene în vigoare. În egală măsură, materialul nostru fructifer este divers și rodește conform unui calendar amplu, oferindu-ne posibilitatea unei recolte vaste.

Fruit Agro are câteva ramuri de bază în activitate: produse și servicii.


În categoria produselor intră: fructele proaspete (struguri, cireșe, prune, piersici, mere și pere) și cele uscate, precum și cereale. În categoria serviciilor dispunem de posibilități tehnice vaste în: pre-răcirea produselor și depozitarea acestora, sortare și egalizare, uscarea fructelor, precum și hydrocooling.

Culegem fructele noastre de pe un spațiu de circa 1000 ha și dispunem de 4 spații de păstrare și unul de uscare rapidă a fructelor, astfel încât păstrăm proprietățile nutritive ale produselor noastre și asigurăm o experiență pe măsură consumatorilor noștri.


Produsele noastre sunt certificate conform standardului Global GAP și sunt exportate în astfel de țări, precum Franța, Polonia, Slovacia, România, Rusia și Belarus.

Fruit Agro – experimentează plăcerea gustului proaspăt, zi de zi!

Categorii Produse

Fructe Proaspete

Fructele sunt o veritabilă sursă de vitamine, fapt pentru care sunt indispensabile în alimentația de zi cu zi atât a adulților, cât și a copiilor. Prin urmare, acestea trebuie cultivate corect și păstrate corespunzător, exact până în momentul când ajung pe masa ta. 

prune proaspete stanley direct din livada

Uscare Fructe

Adepții alimentației sănătoase pun un accent major pe integrarea fructelor uscate în obiceiurile zilnice, precum ar fi micul dejun sau gustările dintre mese. Prin urmare, compania Fruit Agro prestează serviciul de uscare a fructelor, care presupune deshidratarea merelor, perelor sau prunelor. 

prune uscate moldova

Cereale de Calitate

Din cele mai vechi timpuri, cerealele au reprezentat un produs indispensabil, care nu putea lipsi de pe mesele oamenilor, deoarece aveau posibilități nutritive înalte și acopereau simțământul de sațietate, oferind energie și forță organismului uman. 

grau produs in moldova

Produsele Noastre

Mere

Prune

Struguri

Piersici

Cireșe

Pere

Cereale

Parteneri

CETERONIS-ST SRL

DIVINE FRUITS SRL

GHEVLANDRI SRL

SAVITERA SRL

CAP AGROVIITERRA

Despre Noi

Fruit Agro este o afacere de familie care face totul din inimă. Noi, fiind o companie agricolă din Moldova, vă oferim fructe și cereale de cea mai înaltă calitate, recoltate direct de pe câmp, coapte, sănătoase și bogate în vitamine.

Fruit Agro logo

Fruit Agro - experimentează plăcerea gustului proaspăt, zi de zi!

Open chat
1
Import fresh fruit now?
https://fruitagro.md/wp-content/uploads/
Hello 👋

Can we help you?