Prune

Prunele sunt, pe bună dreptate, intitulate miracolele sănătății, deoarece pe lângă gustul savuros, acestea conțin astfel de elemente importante, precum vitamina C, vitamina A, vitamina K, potasiu şi fibre.

Compania Fruit Agro deține cele mai mari plantații de prună din țară, grație amplasării favorabile și a condițiilor climaterice propice din zona de sud a țării, și cultivă următorul soi de prună în Moldova.

Stanley

Soiul Stanley și-a câștigat notorietatea atât la nivel național, cât și internațional, grație proprietăților sale gustative și aromatice, dar și datorită aportului bogat de microelemente (potasiu, magneziu) și de vitamine (C, B1, B10, caroten). Poate fi utilizat în stare proaspătă, prelucrată (compoturi, sucuri, gem sau dulcețuri) sau supus uscării.

prune Moldova

Caracteristicile tehnice ale acestui soi de prună sunt:

Dimensiunea fructului

circa 38 de grame, calibrul de 32 mm+

Forma fructului

ovoid - alungită

Culoarea

vânăt închis, acoperită cu pruină albastră

Pulpa fructului

galben verzuie, fermă, dulce, nu se lipește de sâmbure

Condiții de păstrare

capacitate de păstrare între 100 și 120 de zile, în depozit frigorific. Se transportă foarte bine și poate fi sortată manual, atât la recoltare, cât și înaintea expedierii

Perioada de recoltare

15 august - 20 septembrie

Calendarul disponibilității

15 August - 15 Noiembrie

Tip de ambalaj

lăzi din lemn sau din carton, de 5-9 kg

Despre Noi

Fruit Agro este o afacere de familie care face totul din inimă. Noi, fiind o companie agricolă din Moldova, vă oferim fructe și cereale de cea mai înaltă calitate, recoltate direct de pe câmp, coapte, sănătoase și bogate în vitamine.

Fruit Agro logo

Fruit Agro - experimentează plăcerea gustului proaspăt, zi de zi!

Open chat
1
Import fresh fruit now?
https://fruitagro.md/wp-content/uploads/
Hello 👋

Can we help you?