Despre Noi

Furnizorul tău preferat de Fructe și Cereale

Compania Fruit Agro oferă cele mai proaspete și calitative fructe și cereale, cultivate în zona sudică a țării. Produsele noastre sunt cultivate, recoltate și păstrare în conformitate cu standarde europene de calitate, precum este Global Gap și Grasp, standard B2B de bune practici în agricultură. 

Dispunem de circa 1000 ha de pământ roditor de pe care strângem recolta de soiuri de struguri de masă, soiuri de cireșe, soiuri de prune, mere, pere, piersici, dar și de cereale (grâu sau orz).  

În aceeași ordine de idei, dispunem de zone de pre-răcire și depozitare a fructelor și cerealelor, precum și de instrumente destinate uscării și aplicării tehnicii hydrocooling, astfel încât putem livra, cu ușurință, atât fructe proaspete, cât și uscate, dar și produse cerealiere necesare.

Datorită potențialului înalt al spațiului agricol de care dispunem, recoltăm cantități vaste de fructe și cereale, pe care le exportăm în țări precum Germania, Franța, Polonia, Slovacia, România, Lituania, Letonia, Estonia,  Rusia sau Belarus.

stugure de poama

Despre Noi

Fruit Agro este o afacere de familie care face totul din inimă. Noi, fiind o companie agricolă din Moldova, vă oferim fructe și cereale de cea mai înaltă calitate, recoltate direct de pe câmp, coapte, sănătoase și bogate în vitamine.

Fruit Agro logo

Fruit Agro - experimentează plăcerea gustului proaspăt, zi de zi!

Open chat
1
Import fresh fruit now?
https://fruitagro.md/wp-content/uploads/
Hello 👋

Can we help you?