Cereale

Din cele mai vechi timpuri, cerealele au reprezentat o materie și un produs indispensabil, care nu putea lipsi de pe mesele oamenilor, deoarece aveau posibilități nutritive înalte și acopereau simțământul de sațietate, oferind energie și forță organismului uman.

Clima favorabilă, solurile fertilele și bunele practici implementate de către Compania Fruit Agro au permis recoltarea, depozitarea și comercializarea unui sortiment vast de cereale.

Sortimentul nostru este format, per ansamblu, din grâu, orz, rapiță și porumb, soiuri extrem de versatile și utile atât în alimentație, cât și în industrie.

grau produs in moldova

Grâul

Grâul reprezintă o cultură anuală din clasa gramineelor și este considerată cea mai răspândită plantă cerealieră din lume și a patra cultură mondială ca producție. Originar din Asia de Sud-Vest, grâul este pe larg folosit în producerea făinii și a produselor derivate (paste făinoase, malț pentru bere, produse spirtoase, furaje pentru alimentația animalelor).

orz

Orzul

Orzul este o cultură cerealieră, adusă tocmai din Egiptul antic, care dispune de calități nutritive excelente și este utilizat în producerea cafelei malț sau a berii.

rapita

Rapița

Rapița este o cultură cerealieră din clasa cruciferelor, pe larg folosită în industria uleiului alimentar și în cea a resurselor de combustibil biodegradabil.

cereale grau orz porumb

Porumbul

Porumbul este planta zeilor azteci, adus din America, și conține hidrocarburi, amidon, albumine, foarte multe vitamine din grupa B, vitamina E, fier, fosfor, magneziu, zinc și potasiu. Totodată, este pe larg folosit în industria făinii, cea a produselor alimentare derivate (crupe) și în industria produselor alcoolice.

Despre Noi

Fruit Agro este o afacere de familie care face totul din inimă. Noi, fiind o companie agricolă din Moldova, vă oferim fructe și cereale de cea mai înaltă calitate, recoltate direct de pe câmp, coapte, sănătoase și bogate în vitamine.

Fruit Agro logo

Fruit Agro - experimentează plăcerea gustului proaspăt, zi de zi!

Open chat
1
Import fresh fruit now?
https://fruitagro.md/wp-content/uploads/
Hello 👋

Can we help you?