Hydrocooling

Tehnologia Hydrocooling este recent apărută pe piața din Republica Moldova și se utilizează în răcirea soiurilor de cireșe. Mecanismul folosit este unul extrem de simplu, dar comod, prelungind termenul de valabilitate al loturilor de cireșe. Pentru răcirea propriu-zisă a fructelor se folosește un jet de apă rece, care permite prelungirea conservării cu circa 30 de zile, fapt care facilitează transportarea fructelor atât în interiorul țării, cât și în afara acesteia.

Hydrocooling permite răcirea sâmburelui soiului de cireșe de la 29-30 de grade la 4 grade, comparativ cu răcirea standard în frigider. Compania Fruit Agro dispune de tehnologia hydrocooling inserată în linia de sortare și depozitare, astfel încât fructele recoltate se păstrează proaspete și pot fi exportate cu succes sau comercializate pe interiorul țării.

Despre Noi

Fruit Agro este o afacere de familie care face totul din inimă. Noi, fiind o companie agricolă din Moldova, vă oferim fructe și cereale de cea mai înaltă calitate, recoltate direct de pe câmp, coapte, sănătoase și bogate în vitamine.

Fruit Agro logo

Fruit Agro - experimentează plăcerea gustului proaspăt, zi de zi!

Open chat
1
Import fresh fruit now?
https://fruitagro.md/wp-content/uploads/
Hello 👋

Can we help you?