Pre-răcire și depozitare

Piața europeană a produselor agricole, în special cea a fructelor și legumelor, impun standarde riguroase de calitate față de agricultorii din spațiul estic. Realizarea acestora ne oferă posibilitatea de a deveni cu adevărat competitivi, alături de concurenții externi. 


Una dintre metodele calitative de păstrare intactă a fructelor este pre-răcirea, care reprezintă eliminarea căldurii din fructele proaspăt culese. Este lucru știut că soiurile de struguri, perele sau merele încep să se altereze încă din momentul culesului, iar acest lucru crește riscul de a nu putea transporta produsele în termen util.


Compania Fruit Agro dispune de spații de depozitare a cerealelor și fructelor, în imediata apropiere a zonelor de recoltare, care la rândul lor sunt de peste 1000 hectare. Grație serviciului de pre-răcire și de depozitare corectă, compania noastră reușește să exporte în țări precum Germania,  Polonia, Slovacia, România, Rusia sau Belarus.

Despre Noi

Fruit Agro este o afacere de familie care face totul din inimă. Noi, fiind o companie agricolă din Moldova, vă oferim fructe și cereale de cea mai înaltă calitate, recoltate direct de pe câmp, coapte, sănătoase și bogate în vitamine.

Fruit Agro logo

Fruit Agro - experimentează plăcerea gustului proaspăt, zi de zi!

Open chat
1
Import fresh fruit now?
https://fruitagro.md/wp-content/uploads/
Hello 👋

Can we help you?